sâmbătă, 3 septembrie 2011

Inazuma Eleven se termină


După ce am primit vestea acum un an și ceva de la Eiichiro Oda pentru One Piece, iată că acum trebuie să suportăm o nouă pierdere a unei serii de succes care a ținut peste un an în publicare, și anume Inazuma Eleven.

CoroCoro Comic va publica ultimul capitol pe data de 15 septembrie 2011. Inazuma Eleven a scos primul capitol pe data de 15 mai 2008. În 2010 a câștigat titlul de Cea mai bună manga, iar Shogakukan a scos al nouălea volum din serie.

Datorită succesului său, a suferit și o versiune anime, directată de Katsuhito Akiyama. lansată de pe 5 oct. 2008 până pe 27 aprilie 2011, având 127 de episoade. Are parte și de un sequel ”Inazuma Eleven Go”, lansată pe 4 mai 2011, sub același director. Pe MyAnimeList a avut un oarecare succes, primind nota de apx. 7 și, respectiv 8.

Sperăm să fi avut succes și să fi lăsat o impresie puternică în inimile noastre. De asemenea, recomand tuturor iubitorilor de fotbal, chiar daca nu sunteti fan anime/manga, să vizionați măcar versiunea anime, dacă pentru manga nu aveți chef.

Mulțumiri ANN și MAL pentru informațiile necesare.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More