Ga-rei Zero OST

Melodiile din Ga-Rei Zero

Noul opening din Naruto Shippuuden

Impresia mea despre acest nou opening.

Motanul care spune "nu"

Si animalele pot...

Episodul la zi din One Piece

Vezi ultimul episod online din One Piece.

Activarea chakra

Descopera puterea ascunsa in corpul tau.

Photoshop Works

Vezi ultimele mele lucrari în Photoshop.

duminică, 31 iulie 2011

Noi concerte in august!!!


Între 3 şi 7 august va avea loc cea de-a doua ediţie a Padina Fest. Timp de cinci zile iubitorii de muzică, distracţie şi aventură se pot bucura, pe platoul Padina din Munţii Bucegi, la 1.499 de metri altitudine, de diferite sporturi, de lecţii de educaţie montană şi ecologică, dar şi de programe artistice, filme şi concerte de muzică folk şi rock. Muzica, dansul şi buna dispoziţie vor fi asigurate de trupe ca Robin and the Backstabbers, Toulouse Lautrec şi Şuie Paparude, Paradox, Stillborn, Travka şi Viţa de Vie.

Totodată, în weekendul 5 - 6 august, centrul de distracţie se va muta pe litoral, în staţiunea Năvodari, unde are loc cea de-a patra ediţie The Mission Dance Weekend. Capetele de afiş ale evenimentului de anul acesta sunt Moby şi Paul van Dyk. Cel dintâi va concerta în seara de 6 august, alături de Dubfire, Şuie Paparude, ROA, The Model şi Greeg, iar Paul van Dyk va împărţi scena cu Above & Beyond, Ferry Corsten, Gabriel & Dresden şi Snatt & Vix feat. Alexandra Bădoi.

Pe de altă parte, pe 8 august debutează la Sibiu cea de-a şasea ediţie a festivalului ARTmania, ce se va desfăşura în Piaţa Mare din centrul oraşului, dar şi la Sibiu Arena - noutatea de anul acesta - un spaţiu special amenajat pentru festival în pădurea Dumbrava, într-o fostă bază militară. Arena, ce va fi deschisă între 12 şi 14 august, când se încheie festivalul, este destinată concertelor unor trupe româneşti, ce urmează să fie anunţate, şi distracţiei publicului, fiind prevăzută şi cu spaţii şi servicii de campare.

Concertele din Piaţa Mare din Sibiu vor avea loc pe 12 şi 13 august. În acest an, şase nume importante ale muzicii rock internaţionale vor urca pe scena din Piaţa Mare: Lacrimas Profundere, Helloween şi Tarja Turunen, pe 12 august, şi Republica, Sonata Arctica şi Lacuna Coil, pe 13 august.

Weekendul 13 - 14 august va aduce multă muzică bucureştenilor. Astfel, pe 13 august, la Arenele Romane, va avea loc Alternative Summer Day, eveniment al cărui cap de afiş este trupa americană Deftones şi care mai include concertele trupelor româneşti Paraziţii, Luna Amară, Implant pentru Refuz şi White Walls.

În acelaşi weekend, debutează Summer Well, un nou festival, organizat în afara Bucureştiului, pe Domeniul Ştirbey de la Buftea. Pe 13 august vor urca pe scena festivalului Noisettes, Plan B, Mystery Jets, Graffiti6 şi Chew Lips, iar în ziua următoare - Interpol, The Raveonettes, The Wombats, Chapel Club şi Alex Clare. Pe lângă concerte, festivalul va prezenta filme, expoziţii şi alte evenimente, toate în cadrul spectaculos al Domeniului Stirbey - un parc de peste 25 de hectare.

Muzica nu se opreşte nici în următorul weekend (19 - 20 august), când la Cetatea Alba Iulia va avea loc cea de-a treia ediţie a festivalului Dark Bombastic Evening. Evenimentul, dedicat muzicii underground, a debutat la Bucureşti, având loc în 2009 în Silver Church şi în 2010 în Kulturhaus. În cadrul ediţiei 2011, cea mai complexă de până acum, vor concerta între zidurile fortăreţei - numită în prezent Centrul Cultural Poarta 7 - trupele: Roma Amor (Italia), Draconian (Suedia), Vulture Industries (Norvegia), Hexvessel (Finlanda/ Marea Britanie), Alcest, Les Discrets şi Year of No Light (Franţa), Dirty Granny Tales (Grecia), Rome (Luxemburg), Loell Duinn (Croaţia) şi, din România, Dordeduh şi Sunset in the 12th House.

Cu peste 6.000 de metri pătraţi de curţi exterioare şi 1.000 de metri pătraţi de spaţii interioare, locul de desfăşurare a festivalului este şi uşor accesibil, chiar din centrul oraşului, dar şi foarte intim datorită zidurilor înalte ce-l înconjoară, potrivit organizatorilor.

Spre sfârşitul lunii, iubitorii de muzică se vor îndrepta către Târgu Mureş, unde, în perioada 25 - 28 august, are loc cea de-a noua ediţie a Festivalului Peninsula, cel mai amplu eveniment muzical din România, ce va cuprinde aproape 70 de concerte pe parcursul celor patru zile. Printre prezenţele remarcabile la Tuborg Green Fest Peninsula se numără Iggy Pop & The Stooges, în premieră în România, Guano Apes, Kasabian, Within Temptation şi Hammerfall.

Guano Apes, Tankcsapda, Foreign Beggars, K's Choice, alături de românii de la Zdob şi Zdub, ROA şi Urma sunt protagoniştii primei zile de Tuborg Green Fest Peninsula. Pe scenele festivalului se vor succeda în următoarele zile Kasabian, Danko Jones, Markus Schulz, Andy C, Grimus, Les Elephants Bizzares (26 august), Iggy Pop & The Stooges, Nick Warren, Anima Sound System, Luna Amară, Şuie Paparude (27 august) şi Within Temptation, Hammerfall, Gentleman and the Evolution, alături de Compact, Vunk, Guess Who, Mihai Popoviciu, Toulouse Lautrec (28 august).

Organizatorii Peninsula au mai anunţat concursuri de design şi de protejare a mediului, precum şi secţiunea "Festival Park", în cadrul căreia au fost selectate 30 de ONG-uri, cu programe diverse, de la informare şi consiliere în carieră sau anti-SIDA până la scufundări subacvatice, extreme frisbee, concurs de sărit coarda, "olimpiada de hidratare", jocuri de cărţi sau "crash simulator", în scopul sensibilizării tinerilor cu privire la siguranţa rutieră.

Pe de altă parte, Festivalul Stufstock, redenumit Stufstock Rockarte şi aflat tot la cea de-a noua ediţie, va aduce anul acesta pe plaja de la Vama Veche o săptămână de rock, film, teatru şi fotografie, în perioada 21 - 29 august. Până în prezent nu au fost anunţate trupele ce vor evolua în festival.


Sursa: Mediafax.ro

Parere personala: E bine sa mai avem si ceva concerte pana la urma... Pacat ca multa lume o s-o dea in baut. ^_^

luni, 18 iulie 2011

Manyuu Hikenchou - Serie anime noua


Stiu, stiu... sunt cam tarziu cu acest post. De fapt, si primul episod, l-am vizionat cam tarziu. Asta, e. Toate la timpul lor, nu? ^__^ Insa, as dori sa fac putin un comentariu cu privire la el.

Precizez si recunosc faptul ca sunt un fan al genurilor harem si ecchi. Nu mai pot de nerabdare cand vad ca o astfel de serie e pe cale sa apara. Adica, 3 serii ecchi "Not aired yet" este echivalentul unui Assassin's Creed "Not aired yet". Deci cam asa stau lucrurile si, deci, m-am decis sa vad si eu aceasta serie. Am vizionat primul episod, lansat saptamana trecuta, cel de-al doilea fiind lansat chiar azi (varianta RAW decat). Primul episod = Prima impresie, care este asa si asa. Deci, cum are veni, este o serie mediocra.

Mi se pare totusi destul de exagerat dintr-un anumit punct de vedere. Adica, mai pe scurt, trebuie sa am dopurile langa mine, atunci cand mamicile vor iesi sa faca proteste de strada, zicand ca numai sunt desene ca pe vremea lor cu Alba-ca-Zapada si piticeii frumosi, cu Alladin, care canta de ti se duc timpanele de tot, cu Tom care il fugareste pe Jerry de face febra musculara la picior, iar noi de frica sa nu patim acelasi lucru dam dracu echipamentul de sport etc. etc. (Nu ca as avea ceva cu ele, doar ca nu mai sunt de mine ^___^ Scuze fanilor). Eh, si iata ca se intampla ca cei pentru care este facuta aceasta serie, adica cei ca de varsta mea sau mai mari, nu fac decat sa o ignore, zicand: "Ah, alte desene!!!". Dar asta este. M-am saturat ca de mere acre sa comentez pe tema acestui lucru.

Pe de alta parte, grafica este destul de buna, specifica genului careia ii apartine. Personajele sunt bine conturate, si aici nu poti spune ca lasa de dorit. Unde poti spune ca lasa de dorit, este storyline-ul. Nu mi s-a parut nimic impresionant in primul episod... adica, totusi, ma asteptam la ceva mai palpitant, ca sa nu-mi imaginez ca ii pot da "Drop" oricand din cauza ca ma plictisesc.

In concluzie, pana acum, il incadrez in nota 6. Cand o sa mai vizionez si alte episoade, este posibil sa o schimb.

vineri, 8 iulie 2011

Tutorial: How to protect a folder

Deci, m-am gandit sa mai pierd putin timpul, facand si un alt tutorial. Poate este putin cam prost realizat, dar sper sa fie bine pentru un incepator.
Ok, deci tutorialul este pentru a pune parola la folder. Cu alte cuvinte, util in cazul in care vreti sa va protejati cate un XXX acolo de nevasta pentru a nu vedea ca o inselati ^_-

Bon Jovi in Romania


Trupa Bon Jovi va concerta, duminică, în Piaţa Constituţiei din Capitală, pe o scenă de 54 de metri lăţime şi 25 de metri adâncime, puterea instalaţiei de sunet depăşind 15.000 de waţi, iar peste 500 de persoane lucrează la acest eveniment, considerat "show-ul muzical al anului" în România.



Turneul trupei Bon Jovi "The Circle", demarat în februarie 2010, a fost declarat cel mai profitabil proiect muzical de gen al anului trecut. Cu o producţie impresionantă şi o armată de oameni care fac totul ca fiecare concert să se desfăşoare în cele mai bune condiţii, Jon Bon Jovi şi trupa sa se vor prezenta duminică în faţa publicului român, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Producţia concertului din Piaţa Constituţiei este asigurată de peste 500 de persoane, din care mai mult de 200 de pe toate meridianele globului. Echipa de producţie a turneului compusă din peste 200 de persoane cuprinde cetăţeni englezi, francezi, germani, belgieni, olandezi, portughezi şi americani.

Un număr de 10 microbuze sunt utilizate pentru transportul personalului de producţie, iar top managementul turneului Bon Jovi este transportat cu mai multe autoturisme de lux.

În turneu sunt utilizate patru scene identice, care sunt transportate în cascadă pentru a asigura ritmicitatea concertelor la intervale de câteva zile, întrucât producţia unui singur show durează aproape o săptămâna (lucrările în Piaţa Constituţiei au început imediat după încheierea Rock The City, desfăşurat în perioada 1 - 3 iulie). Pentru a transporta întregul echipament se folosesc aproximativ 40 de tiruri pentru fiecare spectacol.

Scena, cu un design creat special pentru turneul "The Circle", are 54 de metri lăţime şi 25 de metri adâncime. Pe scenă va exista un ecran cu o lăţime de aproximativ 40 de metri, înscris în arcul acesteia. Puterea instalaţiei de sunet depăşeşte 15.000 waţi, iar pentru alimentarea ei la fiecare concert se utilizează generatoare care consumă peste 1.800 litri de motorină.

Până în prezent, pentru concertul de duminică al trupei Bon Jovi au fost vândute aproximativ 50.000 de bilete, potrivit organizatorilor.

Trupele româneşti QuantiQ şi Stillborn au fost selectate prin concurs să cânte în deschiderea concertului formaţiei Bon Jovi.

Biletele pentru concert au preţuri de 479,3 lei (VIP), 372,8 lei (tribună), 186,4 lei (Normal Circle) şi pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online, de pe www.eventim.ro. Biletele din zona Golden Circle au fost deja epuizate. Pentru eveniment, vor fi amplasate tribune în curtea Palatului Parlamentului.

Concertul de la Bucureşti al trupei Bon Jovi este produs de East European Entertainment şi D&D Entertainment, în colaborare cu Marcel Avram.

Sursa: Mediafax.ro

Concluzie personala: Pacat ca nu pot sa vin la acest concert. Sunt convins ca ar fi fost super tare.


Tutorial: How to make an Audio CD

Deci, m-am gandit sa ma apuc sa fac si eu niste tutoriale video. Mai intai, voi incepe cu niste trucuri pentru incepatori, dupa care o sa pot sa mai avansez putin si la alte lucruri mai complicate.

Se pare ca ma descurc foarte bine cu programul meu pentru print screenuri, BB FlashBack desi mai am in acest caz de munca la el. Cred ca am sa ma semnez pe toate tutorialele de acum incolo ca sa fiu sigur ca nu mi se fura munca grea :)))

joi, 7 iulie 2011

Noul blog

Acesta este noul meu blog si orice postare noua o voi trece aici...

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More