Ga-rei Zero OST

Melodiile din Ga-Rei Zero

Noul opening din Naruto Shippuuden

Impresia mea despre acest nou opening.

Motanul care spune "nu"

Si animalele pot...

Episodul la zi din One Piece

Vezi ultimul episod online din One Piece.

Activarea chakra

Descopera puterea ascunsa in corpul tau.

Photoshop Works

Vezi ultimele mele lucrari în Photoshop.

sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Călugărul decapitat


Și totuși, iată cum nu se poate fără să auzim cum apare o crimă în fiecare săptămână. Cred că a devenit demult un obicei. Și, încă o dată, iată cum vedem că victima este, de fapt, un călugăr. Deci, dacă se întâmplă să omori un polițist, de ce să nu omori și un călugăr? Ba, mai mult să-i tai capul... Deci, se pare că cine zice că este cu adevărat nevoie de psihologi, are mai mult decât perfectă dreptate. Cu toate astea, este adevărat că cei care fac astfel de fapte nu putem spune că sunt ”monștrii”, ci doar oameni, care au un mare nevoie de ajutor.

Cadavrul decapitat al unui bărbat a fost descoperit, sâmbătă dimineaţă, la marginea comunei constănţene Ghindăreşti, capul fiind aşezat la picioarele trupului. Bărbatul era un fost călugăr, întors recent în localitate, anchetatorii având deja un cerc de suspecţi.

Potrivit poliţiştilor constănţeni, cadavrul a fost descoperit sâmbătă, în jurul orei 09.30, de către un localnic care a alertat imediat autorităţile prin Serviciul 112.
Imediat la faţa locului a fost trimisă o echipă formată din ofiţeri criminalişti şi procurori.

Cadavrul decapitat, găsit într-un şanţ aflat la intrarea în comuna Ghindăreşti, aparţine unui bărbat, capul fiind descoperit într-un sac, aşezat la picioarele trupului.

Potrivit poliţiştilor constănţeni, bărbatul avea 40 de ani şi era un fost călugăr, întors recent în localitate.
"Identitatea victimei a fost stabilită cu dificultate şi din cauza faptului că faţa îi era tumefiată. Probabil că a suferit şi alte agresiuni înaintea morţii", spun surse din rândul anchetatorilor.

Acestea au precizat că a fost format deja un cerc de suspecţi, iar în prezent se fac cercetări la faţa locului, se ridică probe, mai multe persoane fiind în prezent audiate.
Potrivit poliţiştilor, se pare că bărbatul a fost ucis cu un topor, dar oamenii legii nu pot da deocamdată mai multe informaţii, pentru a nu periclita ancheta.

Sursa: Mediafax

joi, 17 noiembrie 2011

Fate/Zero OST



Pentru cei care îl urmăresc, m-am gândit să pun aici OST-ul.

Titlu: Fate/Zero OP [T.V Size]

Tip OST: Anime
Artist: OP by LiSa
CD’uri:    1
Număr de sunete: 1
Data lansării:    Octombrie 2011

Download



Titlu: Fate/Zero ED

Tip OST: Anime
Artist: AOI EIR
CD’uri:    1
Număr de sunete: 4
Release Date:    2011/10/19

Download

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More