Ga-rei Zero OST

Melodiile din Ga-Rei Zero

Noul opening din Naruto Shippuuden

Impresia mea despre acest nou opening.

Motanul care spune "nu"

Si animalele pot...

Episodul la zi din One Piece

Vezi ultimul episod online din One Piece.

Activarea chakra

Descopera puterea ascunsa in corpul tau.

Photoshop Works

Vezi ultimele mele lucrari în Photoshop.

vineri, 30 septembrie 2011

Naruto Shippuuden 230


Sursa 1




Sursa 2 
 

miercuri, 28 septembrie 2011

Grecia riscă să-și vândă toate activele


 Planul, numit "Eureca" a fost realizat de consultanţi foarte influenţi în guvernul cancelarului Angela Merkel, conduşi de directorul general al companiei Roland Berger, Martin Wittig, potrivit cotidianului La Tribune.
Propunerea include şase faze. În prima etapă, Grecia ar trebui să includă într-o structură comună toate activele publice (bănci, imobiliare, telecom, porturi, et.c.), asemănătoare agenţiei Treuhandanstalt, înfiinţată în 1990 pentru a privatiza 8.500 de companii publice din Germania de Est. Activele sunt estimate la 125 miliarde de euro, sumă calculată în funcţie de valoarea unor proprietăţi scoase deja la privatizare de guvernul de la Atena.
Al doilea pas prevede ca o instituţie europeană, finanţată de state, să cumpere fondul înfiinţat de Grecia. Instituţia europeană respectivă ar trebui să privatizeze activele, cu termen limită în 2025.
Grecia va primi 125 de miliarde de euro pentru a-şi răscumpăra obligaţiunile de la Banca Centrală Europeană (BCE) şi Facilitatea Europeană de Stabilitate Financiară. Efectul imediat al acestui al treilea pas ar fi reducerea datoriei publice de la 145% din PIB la 88%. Expunerea BCE pe Grecia ar fi redusă la zero, situaţie care ar avea un efect calmant asupra contribuabililor europeni. Dobânzile pentru Grecia ar coborî puternic şi ar putea pemite statului elen să se împrumute din nou de pe pieţele financiare.
În a patra etapă, instituţia europeană va investi 20 de miliarde de euro în restructurrea activelor pentru a le creşte valoarea cu circa 50 de miliarde de euro. Valoarea acestor investiţii poate fi majorată cu 10-15 miliarde de euro din fondurile structurale pe care Grecia nu le utilizează. Această injecţie de capital, de circa 8% din PIB al Greciei, ar putea repune ţara pe un trend de creştere, de circa 5% anual în următorii 3-4 ani faţă de recesiunea de 5% care afectează economia în prezent. Ca urmare a majorării încasărilor din taxe, Grecia va trece la răscumpărarea anuală de datorii echivalente cu 1% din PIB, pentru a ajunge în 2018 sub pragul european de 60% din PIB.
Procesul de privatizare va fi încheiat până în 2025, iar dacă fondul înfiinţat va avea profit, atunci acesta va fi plătit Greciei, după scăderea costurilor cu dobânzi şi cheltuieli de management. Dacă ar rezulta pierderi, acestea vor fi suportate de Grecia. Chiar dacă nu va fi realizată nicio privatizare, datoria publică a Greciei va coborî sub 70% din PIB, o îmbunătăţire substanţială faţă de situaţia actuală.
Ultima fază a planului german vizează o reducere la zero a câştigurilor speculatorilor care nu cred în salvarea Greciei şi a zonei euro şi mizează pe prăbuşirea obligaţiunilor elene, spaniole, italiene şi iralndeze.
Chiar dacă planul a fost realizat de un grup de consultanţi, este foarte probabil să nu fi fost dezvoltat în afara cercului cancelarului Merkel şi al experţilor BCE, UE şi FMI, notează La Tribune. Compania Roland Berger are, de asemenea, experienţă în privatizări, după ce a fost implicat în operaţiunile Treuhandanstalt. Programul va trebui să facă faţă opoziţiei băncilor şi pieţelor financiare, primele având idei proprii despre privatizarea activleor elene, în timp ce pentru ultimele actuala situaţie de inertitudine oferă multiple oportunităţi de maşinaţii şi profit.

Sursa: Mediafax

Concluzie personală: Cred că mulți o să renunțe la ideea de a-și mai petrece vacanța în Grecia.

duminică, 25 septembrie 2011

One Piece 516


  Vezi online episodul 516 din One Piece.


sâmbătă, 24 septembrie 2011

Naruto Shippuuden 229



Vezi online episodul 229 din Naruto Shippuuden.


vineri, 23 septembrie 2011

SUA - Locul 3 în 2050



Statele Unite isi vor pierde supramatia economica, ajungand pe locul al treilea din acest punct de vedere, pana in 2050, potrivit economistului sef al Citigroup, Willem Buiter.
Acesta estimeaza ca PIB-ul mondial se va majora cu aproximativ 4,6 la suta pe an, pana in 2030, si cu 3,8 la suta pe an, pana in 2050, relateaza CNBC.

Drept rezultat, PIB-ul mondial va ajunge la 380 de trilioane de dolari, in 2050, fata de 72 de trilioane de dolari, in 2010.

Buiter mai estimeaza ca SUA vor fi depasite de China, pana in 2020, iar China va fi depasita de India, pana in 2050, in topul celor mai mari economii din lume.

"Din cand in cand, vor exista dezastre, din cauza politicilor proaste, a conflictelor sau a dezastrelor naturale. Asia emergenta si Africa vor inregistra cele mai mari cresteri, datorita populatiei si majorarii veniturilor pe cap de locuitor, acestea fiind urmate de Orientul Mijlociu, America Latina, Europa Centrala si de Est si CIS si de abia apoi tarile mai dezvoltate de azi", a explicat Buiter.

Potrivit spuselor sale, principalele motoare de crestere economica la nivel mondial, vor fi ratele de economisire si investitii, estimarile demografice, domeniul sanatatii, educatia, calitatea institutiilor si politicilor si comertul liber. 

Sursa: Ziare.ro

Concluzie personală: Nu mai este deloc surprinzătoare această evoluție asiatică. China și India au un mare noroc datorită populației crescute, dar, din punctul meu de vedere, tot Japonia va rămâne modelul la nivel mondial. SUA este deja destul de afectată, din punct de vedere economic și are șanse destul de mari să fie depășită.

miercuri, 21 septembrie 2011

Noul Ai no Kusabi Boys-Love


Un nou anime își face apariția în anul 2012, și anume Ai no Kusabi Boys-Love. Nu prea m-aș da în vânt după această apariție, dar poate sunt câțiva doritori.

Acțiunea lui se va desfășura în viitor pe o planetă Amoi, controlată de un computer pe nume Jupiter. Populația pe această planetă est aproape în întregime formată numai din bărbați, având interes profund în culoarea părului: blond, alb, brunet etc. (WTF O.O) Povestea este plină de tot felul de aberații sexuale și stupidități.

Directorul va fi Katsuhito Akiyama, iar sunetul va fi directat de Yoshikazu Iwanami. Poate această echipă își va face cum trebuie treaba și poate avem și noi parte de un anime bun.

În caz că sunteți printre cei care așteaptă seria, vizionare plăcută!

marți, 20 septembrie 2011

FC Brașov, Petrolulși Gaz Metan Mediaș calificați în optimile Cupei României



FC Braşov a dispus de FCM Bacău (liga a doua), scor 2-0, după prelungiri, prin golurile înscrise Buga '93 şi Machado '103.

Petrolul Ploieşti a învins pe Concordia Chiajna, cu scorul de 4-1, în urma reuşitelor semnate de Popa '8, Komazec '66, Negru '71 şi Mitea '84, respectiv Cl. Dumitrescu '18.

Echipa de ligă secundă Gaz Metan Severin a învins CS Mioveni, scor 4-1, după executarea loviturilor de departajare.

Tot marţi se mai dispută şi meciul Oţelul Galaţi - FC Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Sursa: Mediafax

Bravo lor pentru succesul obținut.

duminică, 18 septembrie 2011

One Piece 515


Vezi online episodul 515 din One Piece.

sâmbătă, 17 septembrie 2011

Atenție la torrente!



Dacă ar fi să facem un studiu asupra celor care dețin anumite producții dintre software, filme, jocuri, muzică, vom observa că 98% le au procurate și abia 2% le au cumpărate în variantă originală. Dintre acești 2%, numiți probabil fraeri de unii, 1,5% habar n-au de piraterie, sau, mai convenabil, traiesc prin peșteri, iar abia 0,5% susțin producătorii și preferă să cumpere produsul original de unde trebuie. 
Ca să facem un test, calculați și singuri câte din jocurile pe care le jucați așa mult în prezent le-ați cumpărat și câte le aveți procurate? Și repet, vorbesc de jocuri, care vă plac sau unde sunteți fani fideli. Faceți la fel și la categoria filme și programe.

În colcnluzie, pirateria domină în ziua de azi, ca de altfel și în zilele de demult. La categoria aceasta, intră multe, inclusiv așa-zisele torrente. Torrentele reprezintă trimiterea de fișiere piratate, avându-și baza în calculatoarele noastre, în noi. Deci acestea se află la noi, și nu în serverul pentru site-ul de unde trebuie să descărcăm fișierul de tip .torrent. Pentru realizarea acestui lucru, este nevoie de anumite programe, printre care utorrent, bittorrent, bitcomet s.a.a. Mai multe cred că știți și voi, nu cred că este nevoie să dau detalii.

Iată că am aflat de curând că autoritățile au de gând să ia măsuri împotriva pirateriei și, implicit, împotriva torrentelor. Vorbesc, în special de România, deoarece noi suntem aceia care le-au lăsat goluri remarcabile producătorilor de software americani și tot aici se concentrează o bună parte din pirateria modernă. Mulți probabil o să spuneți că sunt șanse mici să ne prindă, deoarece, downloadarea torrentelor este foarte practicată. Eu zic totuși, că nu este chiar așa și e bine să fiți precauți. Eu vă sfătuiesc, în primul rând să evitați să spuneți în gura mare trackerele unde aveți conturi (vorbesc de alea private), rația voastră, precum și downloadul, uploadul s.a.a. Nu știți nimic, nu vă interesează și atât. Apoi, nu mai lăsați clientul de torrente deschis cu inșpe mii de torrente destinate seed/download-ului. Astfel, poliția internetului, va avea șanse mici să dea de ip-ul vostru. Înțeleg că aveți nevoie de rație, dar, în cazul acesta, încercați să downloadați cât mai puțin.

Și, într-adevăr, acest lucru este destul de rar respectat. Am intrat mai demult pe un forum, unde un respectiv își lăsase un print-screen cu utorrentul lui pentru a vedea toți cu cât downloadează el, ce torrente are etc. etc. Ba, mai mult, avusese grujă băiatul să își lase în contul lui numele lui, adresa, vârsta, orice e nevoie pentru ca nenea cu șapcă să dea de el. Nu vă sfătuiesc și pe voi să faceți așa. De obicei, un expert în așa ceva știe că cel mai bine e să te ascunzi și să te prefaci că ești unul din 2% de mai sus.

Ah, și din câte știu eu, pedeapsa pentru piraterie este de 1-5 ani de închisoare.

vineri, 16 septembrie 2011

Naruto Capitolul 555


Citește online capitolul 555 din Naruto.

marți, 13 septembrie 2011

Grecia, excludere temporară de la Schengen



 Se pare că Grecia are încă ceva probleme, de parcă nu era de ajuns situația economică. Acum, Uniunea europeană vrea chiar s-o excludă de la spațiul Schengen.

Propunerea, denumită neoficial "clauza Grecia", urmează să fie anunţată odată cu noile măsuri propuse de Comisia Europeană pentru înăsprire normelor ce guvernează zona de liberă circulaţie. Aceasta va permite ca o ţară să fie suspendată temporar din Schengen, caz în care vor fi reintroduse controalele la frontieră între ţara respectivă şi restul UE. "Orice mişcare de a exclude ţări (din spaţiul Schengen) va fi clar îndreptată către Grecia, între altele, care a fost o problemă pentru Schengen încă de la aderarea sa în 2000", a declarat Hugo Brady, de la Centrul European de Reformă din Bruxelles. 

Din numărul estimat de 104.000 de imigranţi care au intrat ilegal în UE în 2010, aproximativ 88.000 au ajuns trecând frontierele greceşti. Chiar şi cu o creştere a numărului de imigranţi ajunşi în Malta şi Italia din Libia şi Tunisia în ultimele luni, Grecia va rămâne probabil principala poartă de intrare în Europa a imigranţilor ilegali şi în 2011. Propunerea Comisiei, consultată de Financial Times, susţine că perspectiva suspendării din Schengen are un scop mai mult de descurajare, ea urmând să fie folosită doar în ultimă instanţă, în cazul în care ţara nu reuşeşte să răspundă asistenţei UE. Unii oficiali cred că Grecia a atins deja acest punct. 

Peste 26.000 de imigranţi au trecut graniţa dintre Grecia şi Turcia de la începutul anului, potrivit agenţiei europene Frontex. Acest lucru s-a întâmplat în pofida numeroaselor misiuni ale Frontex destinate consolidării graniţei şi a faptului că Grecia a primit circa 350 de milioane de euro din bugetul european pe şapte ani pentru a-şi securiza graniţele şi a gestiona problema refugiaţilor. 

Sursa: Mediafax

duminică, 11 septembrie 2011

Lucrare PS: Nero's request



Iată încă o prezentare de-a mea făcută în cinstea lui ”Devil May Cry”. Aceasta este din ”Devil May Cry 4”. Poate că am exagerat puțin cu albastrul, care nu este specific, dar m-am gândit să improvizez puțin.



Dead Island - primă impresie



Iată cum am decis să joc și eu ”Dead Island”, un nou joc ce a apăru de curând, pe 6 septembrie. Jocul este publicat de Deep Silver și se încadrează în categoria horror, adventure.

Când am început să joc, m-am enervat foarte că nu era setat bine joystick-ul. M-am dus în setări să-i fac ceea ce trebuie, dar, minune, nu puteam sa îl configurez, iar obțiunile pe care le aveau aici erau foarte puține. Ce nasol! Încerc să parcurg în permanență și pe cele existente și degeaba. Nu puteam să îl fac să fie setat corect. Până la urmă am renunțat si m-am gândit să folosesc tot tastatura. Mă cam enervează atunci când trebuie să folosesc tastatura la jocuri, când de fapt ele cu joystick-ul au efect mai bun. Dar, asta este, merge și tastatura.
Îmi place foarte mult aspectul lui horror. Nu prea s-a întâmplat să dau foarte des de astfl de jocuri. Însă, tema zombii și sexualitate îmi amintește foarte mult de anime-ul ”Highschool of the Dead”, când zombii domină în toate locurile și dacă te mușcă devii și tu unul. Vă sfătuiesc să aveți grijă când jucați, și mai ales să vă țineți de nas când vedeți fete frumoase în costum de baie. E păcat de tastatura pe care ați dat bani! T_T

Nu-mi prea place grafica. Designul personajelor îți dă impresia de joc din anii 2001-2005, când te impresiona chiar ”Enter the Matrix”. Te cam enervează puțin dacă ții foarte mult cont de asta.

În concluzie vă recomand jocul. Dacă nu aveți Xbox360 sau PS3, are, desigur, variantă și pentru PC, iar părerea mea este că merită să-l încercați.


One Piece 514



Vezi online episodul 514 din One Piece.


Sursa 1 
 

Sursa 2

On343iece - 5141 de rtaqgunz

sâmbătă, 10 septembrie 2011

Decolarea unui avion, împiedicată de un șoarece



Şoarecele a fost văzut de piloţi cu puţin timp înainte de decolarea avionului spre Kathmandu, marţi seara, înainte de a se îmbarca cei 84 de pasageri. "Este un şoarece. L-au găsit în cabina piloţilor. Nu a fost încă prins, dar se depun în continuare eforturi", preciza directoarea Nepal Airlines din Hong Kong. Au fost instalate capcane în avion, iar pasagerii şi-au petrecut noaptea la hotel. Aceştia vor fi îmbarcaţi în altă aeronavă dacă şoarecele nu va fi prins, a spus Gurung, fără a da un termen. Aceeaşi aeronavă a fost reţinută 11 ore pe aeroportul din Kathmandu, luni, când a decolat spre Bangkok, tot din cauza unui şoarece, potrivit jurnalului nepalez "Republica". Cei 133 de pasageri au fost debarcaţi după ce şoarecele a ieşit dintr-o cutie de băuturi. În incidentul de la Hong Kong nu poate fi vorba de acelaşi şoarece, pentru că a fost găsit mort într-una dintre capcanele puse pentru a-l prinde. 

Sursa: Mediafax

Concluzie personală:
Eh, cam amuzante astfel de cazuri. Mereu, șoarecii crează probleme. Și fiindcă toți am văzut ”Tom și Jerry” când eram mici, toți stim asta. ^_^

vineri, 9 septembrie 2011

Fate/zero - Primul episod are o oră



Având în vedere că seria ”Fate/Stay Night” a avut un mare succes (grafica, povestea, de excepție), ne așteptăm și ca aceasta nouă ”Fate/zero” să aibă un succes asemănător, sau poate chiar mai bun. E puțin nasol că este doar un prequel a celeilalte apariții, deci MyAnimeList ne recomandă să îl vedem pe acesta primul și apoi pe următorul, ca și la ”Spartacus: Gods of the Arena” cu ”Spartacus: Blood and Sand”.

Iată că aflăm surpriza că această serie nouă va avea primul episod de o oră, ceea ce este ceva neobișnuit la o serie, unde nu am întâlnit episoade mai lungi de 24 de minute decât în cazul seriilor OVA, și, desigur, nu depăseau nici acolo mai mult de 30 de minute. Deci, cum ar veni, asta ar putea fi o evoluție în cadrul seriilor anime, să nu mai avem episoade de 23 de minute, ci de peste 30. În orice caz, privind ”Fate/zero”, sperăm să nu ne dezamăgească această oră și să aibă un motiv întemeiat pentru asta.

Aici vor lucra alți producători decât la ”Fate/Stay Night” (unde lucra GUE și Studio Deen), și anume Aniplex sau Sony Pictures Entertainment, foarte renumiți pentru grafica lor și dublajul excelent în anime. Și având în vedere că orice producție Sony Pictures are calitate, chiar cred că vom vedea așa ceva și în ”Fate/zero”. Și fiind alte studiouri, e și normal să avem alt Staff. Astfel, îl va avea ca director pe Ei Aoki, iar Yuki Kajiura se va ocupa de melodiile din serie. Având în vedere că personajele sunt aceleași, și echipa de dulbare va fi aceeași.

Ne așteptăm să aibă succes și în caz că vă numărați printre cei care planifică să vadă acest anime, vizionare plăcută!

Inundațiile din SUA



Aceste noi intemperii intervin în condiţiile în care regiunea abia se reface după trecerea, săptămâna trecută, a uraganului Irene, care a cauzat pagube de peste zece miliarde de dolari şi a provocat moartea a cel puţin 40 de persoane în estul Statelor Unite.

Avertismente de inundaţii sunt în vigoare în mai multe comitate din statele New York, New Jersey, Pennsylvania, Connecticut, Virginia şi Maryland, unde mai multe râuri s-au revărsat, inundând oraşe şi ferme şi determinând închiderea unor autostrăzi, potrivit Serviciului meteorologic naţional.

Preşedintele Barack Obama a decretat joi seara stare de urgenţă în statul New York, o declaraţie formală care permite deblocarea de subvenţii federale pentru coordonarea eforturilor cu scopul "de a salva vieţi şi a proteja sănătatea publică", a precizat Casa Albă într-un comunicat.

Aproximativ 100.000 de persoane din comitatul Luzerne, în Pennsylvania, au primit un ordin de "evacuare obligatorie", incluzând cei 20.000 de locuitori din Wilkes-Barre, a anunţat purtăoarea de cuvânt a municipalităţii, Drew McLaughlin.

Nivelul fluviului Susquehanna, care traversează Wilkes-Barre şi sate din statul New York, este anormal de ridicat, potrivit autorităţilor.

"Ne aşteptăm la un nivel-record sau aproape istoric în mai multe părţi ale statului", a declarat o purtătoare de cuvânt a serviciilor de intervenţie din Pennsylvania, Ruth Miller.

Cel puţin trei decese au fost semnalate autorităţilor în Pennsylvania, a adăugat Miller, în timp ce statul se pregătea de cele mai grave inundaţii după cele din 1972. Alte două decese au fost înregistrate în nordul statului Virginia, potrivit serviciilor de intervenţie locale.

Persoanele care nu îşi evacuează casa riscă să nu poată conta pe serviciile de intervenţie, a avertizat Stephen Bekenich, director pentru operaţiuni de urgenţă în comitatul Luzerne.

"Persoanele care rămân nu vor putea conta decât pe ele însele pentru a supravieţui, deoarece echipele de intervenţie nu vor fi probabil în măsură să ajungă la ele", a precizat el.

Un ordin de evacuare obligatorie a fost decretat pentru circa 10.000 de locuitori ai oraşului Binghamton, din statul New York, unde volumul ploilor a atins 22 de centimetri în ultimele 24 de ore, iar mai multe sate învecinate intenţionau să ia măsuri similare.
Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a declarat că se teme de inundaţii importante în această regiune dens populată. "Situaţia este înspăimântătoare", a afirmat el.

Inundaţii erau de asemenea semnalate în anumite sectoare din Washington şi în jurul capitalei americane.
Aceste intemperii sunt provocate de resturile furtunii tropicale Lee, retrogradată la depresiune tropicală după ce duminică a atins coastele statului Louisiana (sud).

Pe de altă parte, meteorologii au anunţat că furtuna tropicală Nate se îndrepta joi spre Mexic şi ameninţa statul Texas, în timp ce furtuna Maria avansa spre Antile şi ar putea atinge Puerto Rico duminică.

Uraganul Katia evolua la rândul său spre nord în Atlantic, dar nu ar trebui să mai atingă coastele americane, potrivit serviciilor meteorologice.

Sursa: Mediafax.ro 
Concluzie personală: E cam ciudat că la noi nu prea vin inundații, dar vin în SUA. Se vede că aici nu se sinchisește nici dracu'.

joi, 8 septembrie 2011

Naruto Shippuuden 228



Vezi online episodul 228 din naruto Shippuuden.


miercuri, 7 septembrie 2011

Naruto Capitolul 554



Vezi online capitolul 554 din Naruto.

Înapoi la școală...


Iată cum de data asta voi lovi pe toată lumea la punctul sensibil. De-asta voi încerca să scurtez pe cât de mult posibil acest post.

Ne aducem cu toții aminte când a început vacanța. Parcă a fost ieri... Și totuși au fost 3 luni. 3 luni în care ne-am simțit perfect, luni în care puteam face orice dorește sufletul nostru. Vorbeam cu Bogdan, chiar înainte să înceapă vacanța și îmi povestea că în tot acest timp nu vrea să știe nimic de școală. Mulți dintre noi pot povesti cât de bine a fost la mare, la țară, la munte, la unchiul, mătușa, căluțul preferat sau multe alte chestii care vă plac. ^__^ E bine să avem caietele puse deoparte, să nu scriem nimic pe ele.

Dar iată că acest lucru, această stare de bine s-a sfârșit. Să vedem acum cât de bine ne așteaptă cărțile și să fie deschise și citite (ceea ce nu cred că va fi -_-). Mă uit pe stradă... Ce să mai, din ce în ce mai puțină lume, iar eu, deja mi-am făcut cumpărăturile pentru noul an școlar ce va veni. Din ce în ce mai multă reclamă pentru rechizite se afișează pe panourile de publicitate, ori la televizor. Ce pot să spun? Se vede că începe școala! Pentru unii este o bucurie, pentru alții nu prea, dar, oricum, vor veni iar vacanțe, iar așa cum și vacanța are un sfârșit, tot la fel are și perioada de școală.

Ce pot să spun mai mult decât:

Baftă în noul an școlar!

marți, 6 septembrie 2011

The World God Only Knows 2 OST



Vă aduc și acest OST, din această serie anime tradusă în română de Shinobi. Melodiile sunt din punctul meu de vedere interesante și merită să le pui la mp3 player-ul tău, ori la telefonul mobil, măcar melodia de opening și ending pentru a vă reaminti de acest anime, în caz că l-ați vizionat.


Kami nomi zo Shiru Sekai II OP Single
01.A Whole New World God Only Knows
02. A Brand New World God Only Knows
03. A Whole New World God Only Knows(Instrumental)
04. A Brand New World God Only Knows(Instrumental)

Download




Kami nomi zo Shiru SekaiII ED Single
01. アイノヨカン
02. アイノヨカン from 駆け魂隊
03. アイノヨカン (Instrumental)
04. アイノヨカン from 駆け魂隊 (Instrumental)

Download




Kami Nomi zo Shiru Sekai II Original 
01. Koi ~ Kuchizuke made no Kyori II [Main Theme Kai]
02. A Whole New World God Only Knows (TVsize)
03. Gouken na Otome
04. Koshiki Bujutsu Kasuga-ryuu Rashin Kassatsujutsu
05. Nanjaku na Otome
06. Bu vs Onna
07. Genjitsu no Naka de
08. Chikuchou, Kitaru.
09. Chikuchou, Koudousu.
10. Ittou Koumuma to Santou Koumuma
11. Bukimi na Gekijou
12. Yuuyou Akuma no Hikari to Kage
13. Kaketama Kouryuu Sakusen!
14. Daijoubu, Taisetsu na Anata e
15. Ai no Yokan feat.Kaketamatai (TV-EDIT)
16. Heibon Shoujo
17. Ame Bakka…
18. Parameter Godoku
19. Ame, Ame, Ame…
20. Hajimete Koi wo Shita Kioku ~Piano Bansou~
21. Hajimete Koi wo Shita Kioku (TV-EDIT)
22. 2-nen B-gumi Shinmai Sensei
23. Jumbo Tsuruma no Theme~O
24. Risou to Genjitsu no Hazama de
25. Itsumo Kokoro ni Taiyou wo
26. Ai no Yokan (TVsize)
27. Itsutsuba no Clover wo Sagasu Shoujo
28. HAPPYEND (TV-EDIT)
29. NEXT STAGE II


Download 

luni, 5 septembrie 2011

Lucrare PS: U.S. Army Cooperation

M-am gândit să mai lucrez la ceva, și am ales tema jocului Crysis. Sper că, totuși, a ieșit bine.




Bercea Mondial, în continuare în arest

Și iată că mai auzim noi informații de la idealul Bercea Mondial.
 
Decizia Curţii de Apel Craiova, pronunţată luni după-amiază, este definitivă. Bercea Mondial a fost dus la Curtea de Apel Craiova luni dimineaţă, de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova. El a spus în faţa magistraţilor că lasă la latitudinea instanţei decizia în cazul său, fără a face alte comentarii. Bercea Mondial s-a prezentat în instanţă alături de trei avocaţi, care au susţinut că acesta merită să fie lăsat în libertate şi că nu mai reprezintă un pericol public.

"Toată familia îl susţine, chiar şi partea vătămată, iar dacă inculpatul ar fi fost un pericol atunci prima care i-ar fi întors spatele ar fi fost familia" , a arătat Mariana Ştefan, unul dintre avocaţi, susţinând că Bercea Mondial este nevinovat. De asemenea, avocaţii lui Bercea Mondial au susţinut că există grave erori de procedură, mai exact convorbiri telefonice care sunt probă la dosar şi care au fost traduse de către procuror din limba romani în limba română. În 31 august, magistraţii Tribunalului Olt au respins prelungirea măsurii de arestare preventivă în cazul lui Bercea Mondial şi au dispus înlocuirea arestului cu interdicţia de a părăsi localitatea, decizia fiind atacată cu recurs de către procurorii Parchetului Tribunalului Olt. Magistraţii Tribunalului Olt arată, în motivarea deciziei de cercetare în libertate a lui Bercea, că "detenţia preventivă a inculpatului apare ca fiind excesivă". "Deşi inculpatul urmează să fie judecat pentru infracţiune pentru care legea prevede pedeapsa închisorii mai mare de patru ani, pericolul social pentru ordinea publică în cazul lăsării în libertate a acestuia nu mai este actual cu cel al posibilităţii de influenţare a părţii vătămate sau a martorilor acuzării - în condiţiile în care ascultarea acestora a fost aproape finalizată, iar faţă de inculpat există posibilitatea dispunerii unor măsuri care să împiedice această posibilitate - pe de o parte, iar pe de altă parte, durata detenţiei provizorii a atins un termen apreciabil, oportunitatea şi proporţionalitatea acesteia fiind analizate prin prisma actualului context probator al cauzei", se arată în motivarea magistraţilor de la Tribunalul Olt.

La ultimul termen al procesului în care Sandu Anghel este judecat pentru tentativă de omor, care a avut loc în 30 august, au fost audiaţi Ionuţ Grinică, fiul lui Bercea Mondial, Sorinel Stoiculescu şi Laurenţiu Văduva. Grinică Ionuţ a susţinut în faţa magistraţilor de la Tribunalul Olt că el l-a înjunghiat pe Ionuţ Anghel, zis Mercedes, şi nu tatăl său. "Precizez că în timp ce mă aflam în barul La Cabana din Drăgăneşti Olt, Mercedes m-a împins, lucru pe care l-am făcut şi eu. S-a îndreptat apoi spre masa de billiard, iar eu am avut convingerea că vrea să mă loveasca cu tacul. 

De frică, am scos un briceag din buzunar şi l-am tăiat în spate", a declarat, marţi, în faţa magistraţilor de la Tribunalul Olt fiul lui Bercea Mondial. De asemenea, Sorinel Stoiculescu şi Laurenţiu Văduva au declarat judecătorilor că s-au întâlnit cu Sandu Anghel după incident, iar acesta nu ştia ce se întâmplase în bar. Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova, a fost arestat preventiv în 20 februarie, într-un dosar în care este cercetat pentru tentativă de omor, după ce şi-ar fi înjunghiat nepotul, Ionuţ Anghel, zis Mercedes, care în urma incidentului a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. În aprilie, Bercea Mondial a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, instigare la mărturie mincinoasă neurmată de executare şi portul cuţitului, fără drept, în locuri şi împrejurări în care s-ar putea primejdui viaţa ori integritatea corporală a persoanelor. Procurorii Parchetului Curţii de Apel Craiova i-au mai trimis în judecată pe fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, zis Ambasador, pentru complicitate la tentativă de omor calificat şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, pe soţia interlopului din Olt, Fănica Anghel, zisă Stela, pentru instigare la mărturie mincinoasă neurmată de executare şi încercarea de a determina mărturia mincinoasă.

De asemenea, Bercea Mondial este cercetat într-un dosar pentru evaziune fiscală, spălare de bani în formă continuată şi înşelăciune săvârşită prin mijloace frauduloase. Probatoriul a relevat că Sandu Anghel a acordat, sub formă de avans (marfă şi împrumuturi financiare), suma de 5.080.359,1 lei (peste 1.000.000 de euro), în condiţiile în care între societăţi nu s-au derulat tranzacţii comerciale. Totodată, a ridicat din conturile societăţilor administrate în baza unor documente fictive suma de 1.840.000,40 lei, reprezentând salarii. Bercea Mondial este cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă din judeţul Olt, presa relatând că acesta a fost implicat în mai multe lupte între grupările interlope. Membri ai familiei lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, au fost cercetaţi de Poliţia Olt, în ultimii cinci ani, în aproximativ 120 de dosare penale, majoritatea fiind constituite în urma unor plângeri făcute între ei, iar în prezent mai sunt în lucru şase dosare penale pe numele lui Bercea Mondial. În februarie 2010, Mircea Băsescu, fratele şefului statului, a botezat-o pe nepoata lui Bercea Mondial, ceremonia având loc la o biserică de cartier din Constanţa. 

Sursa: Mediafax.ro

duminică, 4 septembrie 2011

One Piece 513



Vezi online episodul 513 din One Piece.


România, în continuare nedorită la spațiul Schengen


Încă o amânare pe termen nelimitat din primăvarăvara aceasta pentru aderarea la spațiul Schengen și România, împreună, desigur, cu Bulgaria nu este pregătită să adere la spațiul Schengen.

"În prezent, Sofia şi Bucureştiul încă nu sunt pregătite să adere la Acordul Schengen.", a declarat ministrul german de Interne, Hans-Peter Friedrich. Repezentantul ministrului, Jens Teschke, a mai adăugat:  ”Nu suntem entuziaşti şi luăm în considerare rapoartele mai degrabă negative asupra celor două ţări, încă ne îndoim de finalitatea unui asemenea pas.”

Ministrul de interne al Germaniei urmeză să poarte o discuție cu omologii săi din Franța și Olanda legat de acest lucru, iar noi evaluări urmează a fi făcute în această toamnă.

Însă, din punctul meu de vedere, spațiul Schengen nu este deloc cum credem noi. Ne așteptăm, după aderare, ca atunci când intrăm în Ungaria sau Bulgaria să nu avem parte și de control vamal. Și până la urmă, tot ajungem să fim opriți la 20-30 km de vamă de autorități pentru un control al pașaportului și, deja, Schengen nici nu mai există. Deci, asta, cum să zic, decât să ne simțim noi românii, că suntem din ce în ce mai egali cu statele occidentale. Și nu suntem!

sâmbătă, 3 septembrie 2011

Inazuma Eleven se termină


După ce am primit vestea acum un an și ceva de la Eiichiro Oda pentru One Piece, iată că acum trebuie să suportăm o nouă pierdere a unei serii de succes care a ținut peste un an în publicare, și anume Inazuma Eleven.

CoroCoro Comic va publica ultimul capitol pe data de 15 septembrie 2011. Inazuma Eleven a scos primul capitol pe data de 15 mai 2008. În 2010 a câștigat titlul de Cea mai bună manga, iar Shogakukan a scos al nouălea volum din serie.

Datorită succesului său, a suferit și o versiune anime, directată de Katsuhito Akiyama. lansată de pe 5 oct. 2008 până pe 27 aprilie 2011, având 127 de episoade. Are parte și de un sequel ”Inazuma Eleven Go”, lansată pe 4 mai 2011, sub același director. Pe MyAnimeList a avut un oarecare succes, primind nota de apx. 7 și, respectiv 8.

Sperăm să fi avut succes și să fi lăsat o impresie puternică în inimile noastre. De asemenea, recomand tuturor iubitorilor de fotbal, chiar daca nu sunteti fan anime/manga, să vizionați măcar versiunea anime, dacă pentru manga nu aveți chef.

Mulțumiri ANN și MAL pentru informațiile necesare.

vineri, 2 septembrie 2011

Tutorial: Cum downloadăm și instalăm fonturi în Windows 7


În acest tutorial, vă voi prezenta de unde să downloadați și, respectiv, cum să instalați un font pe Windows 7. Am încercat să-l fac cât mai simplu și să fiu cât mai explicit în el. Sper, totuși să fie de folos.

Vizionare plăcută!

Pământul văzut de la 9 mil. km distanță



Se pare că satelitul Juno a fost lansat în spațiu la o distanță de aproximativ 9,66 mil. km pentru a se observa aspectul Terrei  și a Lunii de acolo. Și minune, Pământul arată ca un praf, deși mie nu prea mi se pare chiar așa. Adică, pot să îi observ aspectul lui obișnuit, puțin ”stricat”. Dar este și normal, la o asemenea distanță, să nu mai semene ca văzut de aproape. Eh, oricum, dacă vine apocalipsa acum în 2012, fără doar și poate, că o să-l vedem și de aproape cu această înfățișare.

"Această imagine este o privelişte remarcabilă pe care oamenii o văd prea rar. "Această privelişte ne arată cum se vede Pământul din exterior. Ilustrează o perspectivă cu totul specială despre rolul şi locul nostru în Univers. Umilă şi minunată, în acelaşi timp, a declarat Scott Bolton, cercetător principal la proiectul Juno de la Institutul Southwest Research din San Antonio, potriviti NASA.

Imaginea a fost luată de camerele navetei Juno, pe data de 26 august, de la o distanţă de aproximativ 9,66 milioane kilometri. Naveta Juno a fost lansată pe 5 august de la Cape Canaveral din Florida şi a parcurs distanţa de la Pământ la Lună (aproximativ 402.000 de kilometri) în mai puţin de o zi. Însă îi vor trebui încă cinci ani să parcurgă cei 2.800 de milioane de kilometri pentru a ajunge la Jupiter. Juno va orbita polii planetei Jupiter de 33 de ori şi îşi va folosi camerele şi instrumentele pentru a se afla mai multe despre originea, structura, atmosfera şi magnetosfera sa şi pentru căutarea unui posibil miez solid.

Să vă postez și eu mai jos imaginea realizată de Juno și luată de mine de pe mediafax.

Sursa: Mediafax.ro

joi, 1 septembrie 2011

Naruto Shippuuden 227



Vezi online episodul 227 din Naruto Shippuuden.

Divorțul dintre Jennifer Lopez și Marc Anthony


Se pare că acest divorț este divorțul săptămânii căci cam peste tot se vorbește despre el, iar pe mediafax este în topul tututror. Eh, fiecare are problemele lui când divorțează și are un motiv bine întemeiat. Marc Anthony spune că nu este un lucru neobișnuit și se întâmplă, mai frecvent. Dar, oricum, tot un lucru grav rămâne, în cele din urmă...

Marc Anthony a acordat un interviu exclusiv postului ABC News, în care a vorbit despre motivul pentru care mariajul său cu Jennifer Lopez s-a încheiat. Interviul integral va fi difuzat în cadrul emisiunii "Good Morning America". Vedeta a negat că despărţirea a avut loc din cauza aventurilor extraconjugale ale celor doi. "Motivul despărţirii a fost altul. Mariajul pur şi simplu nu mai mergea. A fost o concluzie la care am ajuns amândoi, aşa că nu a fost şocant. Aceste lucruri se întâmplă", a declarat Marc Anthony. Întrebat de realizatorul interviului dacă o mai iubeşte pe Jennifer Lopez, cântăreţul a declarat că îşi va iubi fosta soţie întotdeauna. În luna iulie, Jennifer Lopez şi Marc Anthony au anunţat că divorţează, după şapte ani de căsnicie. Cei doi sunt părinţii a doi gemeni, Max şi Emme, în vârstă de trei ani. La puţin timp după anunţarea divorţului dintre Jennifer Lopez şi Marc Anthony, au apărut zvonuri potrivit cărora cântăreaţa ar avea o relaţie cu modelul cubanez. Acesta a negat însă, spunând că a avut doar o relaţie profesională cu artista.
Sursa: Mediafax.ro



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More